Miért pontoznak le baromságok miatt?
Például volt egy olyan kérdés, hogy "Szerintetek léteznek ufók?" Válaszoltam, hogy nem, és 0%-ra lepontozták, bezzeg aki azt mondta, hogy igen, az mind 100%. De miért? Azért mert én nem hiszek az ufós baromságaikban, ami csak kitaláció? Már tudok normálisan gondolkodni, és nem úgy, mint egy 5 éves?
Meg van ilyen, hogy "Szeretitek a McDonald's-os kajákat, én írom, hogy nem annyira, egészségtelen, meg minden, lepontoznak. Aki azt írja, hogy szereti, azt felpontozzák.
Hol itt az igazság? Ez volna a szabad véleménynyilvánítás, és más emberek véleményének megbecsülése?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra"
Ha látod, hogy a kérdező pozitív válaszokat vár(lehet igazad is, de) aki mást mond, azt lepontozzák.
Az ilyen kérdéseknél csak nevetek egyet és továbbmegyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!