Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha a prostik...

Mi van akkor, ha a prostik menstruálnak? Olyankor szabadságra mennek? Vagy hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Kicsit hülye kérdés, de érdekel.XD

Amúgy láttam, hogy van ilyen kérdés. De a hasznos infót nem találtam meg. :)

2010. jún. 28. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőlük személyesen. Bármelyik utcasarkon megtalálhatod őket xD
2010. jún. 28. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
paulo coelho 11 perc című könyvében (azt hiszem ez volt a címe legalábbis) egy prosti a főszereplő és ott igen, volt neki szabadsága. bár ő nem ilyen utcasarki prosti volt, hanem annál profibb azért. tehát én úgy gondolom, az a 4 nap/hó nem olyan nagy kiesés. mellesleg volt egy csaj aki prostinak adta ki magát (valami egyetemes kutatást végzett..) és olyankor ő sem dolgozott. de mondjuk neki nem volt stricije. na, azilyen útszéli izéknek nem tudom van-e olyankor szabadsága, de a normálisabbaknak igen.
2010. jún. 28. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
A prosti nénik kivetetik a petefészküket, hogy ne lehessen gyerekük a munkájuk miatt. Ezért ők nem szoktak destruálni se menstruálni pont úgy mint a férfiak.
2010. jún. 28. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
hát szerintem azért nem mindegyik. legalábbis akik magánprostik (nem tudom hogy hívják őket, magukat...) ők nem hiszem. egyébként meg nincs is szükségük rá hogy kivegyék, oké hogy óvszert nem használnak általában, de a fogamzásgátló azért megengedett...
2010. jún. 28. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kezdődik a vámpírok bálja.
2010. jún. 28. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Ez fuckyeah gyanúsXD.
2010. jún. 28. 18:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Éreztem, hogy valaki kirakja fuckyeah-ra. XD
2010. jún. 28. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem raktam ki.Ezt majd más megteszi sztemXD
2010. júl. 1. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
nem biztos,hogy szabira megy,ha nagyon kell neki a pénz,akkor nem fog levetkőzni csak cumizni.persze ezt inkább csak a stricivel rendelkezők merik megtenni.én egyszer mikor mentem az egyikhez a lakáson mondta,hogy megjött neki és nem maradhatok...de szerintem csak felhívta a férje,hogy hamarabb megy haza...:-)
2010. júl. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!