Mi okozhatja ezt a zúgást, pattogást, vagy akármi is ez?
Kb 2-3 hónapos gitárról van szó. Csak egy hónapja kezdte ezt csinálni. Azt tudom hogy nem a kábellel és nem az erősítővel van a baj, mert ha a kezemben fogom a kábel végét és ugye a földelést fogom (ha az nem a földelés, akkor a jack legvégét) és egyenletesen "szépen" búg, miközben összevissza rángatom a kábelt. Sima Fender kábel, jó minőségű.
Ezek után csak a gitárra tudok gondolni, hogy abban van valami gond. Minden csatlakozást (forrasztást) megnéztem, de semmi "rendellenest" nem találtam. A jack aljathoz forrasztott 2 kábelt újraforrasztottam, mert a földelés kábel nem a legjobban volt rajta, aztán gondoltam a másikat is újraforrasztom, hátha segít. Most nagyjából ugyan ott vagyok ahol eddig, semmi különbség. A jack aljatot kitisztítottam fülpucoló pálcikával, és egy pici rozsda lejött, de az sem segített.
Itt van róla egy videó, hogy egyértelműbb legyen miről beszélek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!