Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Hogy csináljam azt hogy fekete legyen az egész szemem károsodás nélkül? Nemtudok venni kontaklencsét de, nincs is időm rá.. Ma kellene.. Mert rá akarok ilyeszteni valakire.

Valami ötlet?

2018. dec. 29. 12:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

5 válaszolónak. Nemtudom mi bajod van, hogy így oltogatod a hugomat!.. Mert szegény ilyen kérdést kiírt.

Csak hogy elmondjam neked, én szoktam leginkább használni a gyk t. Bevagyok jelenkezve a hugomnál is, mert régen enyém volt a telefon. Sokat hallott erről a weboldalról, így rákeresett, és kiírt egy kérdés. Sok ember meg leoltja szegény kislányt! Én beszélek vele, és ennyi.

5 válaszolónak: komolyan mintha máson akarnád leadni a feszültséget.. Szerintem menj el orvoshoz.

2018. dec. 30. 00:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem oltogattuk.Azt sem tudod, hogy mi az. Na mindegy. Csak azért volt egy kicsit negatív a hozzáállás, mert hülyeséget akart csinálni, mi mondtuk hogy ne csinálja inkább nőljön fel, erre képes volt leírni hogy normális válaszokat kér.

Inkább ahelyett hogy minket lecseszel, inkább tanítsd meg a hugodnak (már ha egyáltalán van) hogy hogy kell használni ezt a weboldalt.

2018. dec. 30. 10:42
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem a kirohanást, semmilyen rossz szándékú dolog nem került kiírásra.

Baj, hogy rászóltak hogy amit csinálni akar az veszélyes, és még ő van felháborodva hogy nem adnak neki tanácsot amitől akár megvakulhat?

Baj, hogy azt mondja valaki hogy próbálja ki milyen lehet vaknak lenni és boldogulni az életben, ha nem fogja fel mit kockáztat?

Baj, hogy kifogásolva lett a nyilvánvalóan rossz helyesírása? Oké, sértő lehet, ha valakivel szembesítik hogy buta, elismerem.

Ha szerinted ezek bajok, mert "szegény ilyen kérdést kiírt", mintha tök ártatlan dolog lenne, akkor te sem vagy normális.

Amúgy ember, valaki azt írta hogy rakjon üvegszilánkot a szemébe, és had vérezzen, és téged nem az a komment háborít fel?!?!

2018. dec. 30. 10:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azt a kommentet elijesztésnek szántam.
2018. dec. 30. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát persze, te és a húgod is ezt csináljátok, lebuktat az a két pont -> ..

Kicsit sem feltűnő. Ne próbálj mentegetőzni, nem kell letagadni, hogy neked van ilyen hülye ötleted.

2018. dec. 30. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!