Van esélyem arra, hogy óvónőként magyar diplomával állást találjak Ausztriában, Németországban?
Figyelt kérdés
Tudom, honosítani kell. Enélkül nem lehet dolgozni? Esetleg van olyan magyar nyelvű óvoda, ahol nem kell nyelvtudás? Biztos hamar megtanulnám, egyébként csak angolul beszélek.2018. dec. 28. 13:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem van magyar óvoda, de egy különbségi vizsgát is le szoktak rakni (a legtöbb szakmánál) és azt ha jól tudom németül. Ne feledd, hogy a nyelv megtanulása mellé meg kell tanulni kis német mondókákat és stb...
2/2 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy valamennyi nyelvtudás kell. Van is, ebből érettségiztem, tanultam 9 évig, jól is ment. Csak arra voltam kíváncsi, hogy el tudnék-e helyezkedni míg ennél is jobban megtanulom vagy sem. :) Köszönöm a válaszodat!
2018. dec. 31. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!