Mit jelent az, hogy adjam meg a Paypal-omat az eladónak visszafizetésnél (eBay)?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy terméket, de nem kaptam meg, ezt jeleztem is az eladónak, mire ezt írta vissza:
"Oki,
Give me your paypal. I send money back to you !
Please don't open dispute.
I send you money and now your product coming !
Due to the sales season, goods are delayed during transportation.
I'm so sorry for that !
:("
Mit jelent a Give me your paypal? Hogy adom meg? Mit?
Korábban nem kellett külön megadni, ha valami nem érkezett meg, szóltam és azonnal vissza is utalták a pénzt, nem kellett megadni semmit sem külön.
Most mit kéne megadnom pontosan? És hol találom meg azt a valamit, amit meg kell adnom?
Köszönöm!
2018. dec. 27. 21:34
1/3 anonim válasza:
Egy email-címmel regisztráltál Paypalra, azt add meg.
2/3 anonim válasza:
Nem akarja hogy az ebayen keresztül old meg mert azt hiszem valami büntit kapnak érte ha sok ilyen van. Ezért szeretné ha elintéznétek így.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. dec. 29. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!