Hogyan oldjam meg? (messenger)
Ugye most messengeren van az új fajta messenger,és nekem a régi van.Mivel én az új fajtát szeretném használni,ezért frissitenem kéne,csak hogy,nem ajánlja be,se a.play áruháznál se sehol.Hogyan tudnám frissiteni?Letöltöttem olyan alkalmazást,de hát amikor arra rákapcsolok,akkor az megnyitja a play áruházat,és ahogy írtam annál csak az a két opció van,h vagy eltávolitom vagy megnyitom a messengert.És abban is tudnátok segíteni,hogy amikor egyszer tudtam frissiteni,akkor nem a saját messengeremet frisitette wt új verzióvá,hanem azt,(mivel akkor egy másik fiokkal beléptem,hátha azt frissiti és új verziós lessz)<--na ezt viszont frissitette.amikor vissza léptem abba,amelyiket mindig is használtam,az meg nem volt frissitve,ezért letöröltem a messengert és utána újra letöltöttem.Ennél az lenne a kérdésem,h ha valamikor sikerülni fog frissiteni,akkor nem fogja azt a fiokomat frissiteni,amelyikbe pont be vagyok lépve?Azaz inkább csináljam azt,ha majd a play áruházban beajánlja,h frissitsem,akkor előbb lépjek át egy másik fiókba,majd frissitsem,és utána lépjek át,abba a fiókba,amelyiket mindig is használni fogok?Hátha az történik,h haa hagynám az eredetit amit mindig használok,akkor azt nem frissitené.Bocsánat,ha egy kicsit vagy nagyon értelmetlen lett!Remélem,tudtok segiteni!
Válaszokat előre köszönöm!
"Nincs olyan hogy az egyik fiókon frissül, másikon nem..."
Már hogyne lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!