Utoljára november 19 én, mikor jönne a következő?
Figyelt kérdés
Utoljára november 17-19.en jöhetett meg a havim..telefont cseréltem és elvesztek a naptáromban mentett dátumok.. Gondolom már. Dec. 19.en kellett volna, hogy jöjjön de azóta sem semmi...esetleg egyet tesztezzek már? :/ (párkapcsolatban élek és nem védekezünk)2018. dec. 25. 13:28
1/2 anonim válasza:
Szia!
Ha valóban ez a helyzet - mármint, hogy nem védekeztek, és a menzesed késik -, akkor valóban kellene teszt, mert akár terhes is maradhattál.
Valamit azonban nem értek. A leírtakból számomra az következik: nem kívántok még a kapcsolatotokban gyerekáldást... de akkor miért nem védekeztek?
Bocs, ha tévedek. Igazából ezt nem is kérdezted, és nem akarok sem ítélkezni, sem tolakodó kérdésekkel zaklatni. Úgy, hogy erre nem is kell válaszolnod.
2/2 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem voltál tolakodó igazából úgy vagyunk vele, hogy ha netán jönne egy kis baba egyértelműen mi lennénk a legboldogabbak.. viszont amíg nincs addig éljük az életünk, amit ad az Úr és ahogy meg van írva az lesz, hogy mikor azt a sorsra hagyjuk.. igazából csak szerettem volna megtudni, hogy pontosan már meg éri tesztet elvégezni vagy még várjak vele pár napot .. :/ kicsit furcsálom és az a legrosszabb, hogy a naptáramból kitörlődtek az adatok ami alapján mindig tudtam, hogy mikorra várhatom. Köszönöm válaszod.
2018. dec. 25. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!