Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi váltja ki ezeket? Mi ez az...

Mi váltja ki ezeket? Mi ez az érzés?

Figyelt kérdés

Van egy személy, akit ha meglátok, gyorsan kezd verni a szívem, elkezdek remegni, kissé émelygek és úgy érzem mindjárt összeesek. Ráadásul ha beszélek vele, még rosszabb. Rá se bírok nézni. Ilyet még sose éreztem. Mi ez? Szerelem? Vagy félek tőle? Egyáltalán mért érzem ezt??

Normális válaszokat írjatok légyszi!

2010. jún. 28. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Tetszik neked az illető...
2010. jún. 28. 10:45
 2/3 anonim válasza:
Tetszik? Az nem kifejezés... sztem te teljesen belehabarodtál... én is voltam így egy pasival... de már régen... nem remegtem, de egy értelmes mondatot se tudtam kinyögni a közelében :)
2010. jún. 28. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:
És meddig tart? Elmúlik valaha? Csak mert már 4-5 éve tart és egyre erősebb.... Olyan mintha ki akarna ugrani a szívem komolyan... Elég idegesítő, hogy azonnal meg kell kapaszkodnom valamiben, hogy el ne essek....
2010. jún. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!