Milyen színű a pink?
Az eredeti nem az árnyalatai,azóta a pink a kedvenc színem mióta egy nőt lattam neom ruhában,anya azt mondta az pink,barinőm kérdezte myen körömlakkom van,pink!
Pink?ez pink?nekem van pinkem ,igazi babarózsaszín színű mint a bőr,mondja
A cipőm világos,az van ráírva pink
Az igazgató kérdezte melyik a tajékoztatóm mert jegyeket irtunk,eccere mondjak az a rózsaszín!
Erre mondja az igazgató, h (mutat valami rózsaszínre)az rózsaszín(mutat a tájékoztatómra)ez pink!(a tájékoztatóm sötét rózsaszín,pink!)
A neten talaltam pink dolgokat amik kedvenc színem volt alájuk írva pink!
Most az amit a barinőim mondtak téves volt vagy nekem van igazam? A pink sötét!amit ők hisznek pinknek az valószínű a pink árnyalata nem?
Akár mind lehet pink, mivel egy színnek lehet több árnyalata is. Ez pedig minden embernek akár más is lehet hogy mi a pink.
Ha a fő színre gondolsz (a pinkek között is a "pink"), azt összeadó és kivonó színkeverésben is egy kóddal meg lehet adni a palettáról:
sRGB: 255, 192, 203
CMYK: 0,25,20,0
De miután mi nem kódokban gondolkodunk, így szubjektív dolog hogy mégis melyik rózsaszín az igazi valakinek.
A "pink" szó a rózsaszín angol megfelelője. Pont.
Mint minden színnek, ennek is van rengeteg árnyalata.
Ha én azt mondom, lila, te azt mondod, igen, de az levendula-lila vagy mályva, vagy milka-lila. Nekem mind lila.
Ráadásul a fűzöld vagy az égszínkék vagy a homoksárga nem egy egzakt definíciója egy színnek, mindenkinek mást jelent.
Ha konkrét nevekkel akarsz egy bizonyos színt ellátni, akkor használd az RGB / CYMK kódokat vagy a Pantone rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!