Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Lovas Heni...

Mi a véleményetek Lovas Heni videózásáról?

Figyelt kérdés

Nekem abszolút nem szimpi ez a csaj!Olyan szinten el van kényeztetve hogy az egyszerűen hihetetlen és azt sem értem hogy hogy engedhetik meg a szülei,hogy videózón!Aztán pedig megy a sírás rívás,hogy olyan jelzökel illetik ami senkinek se esne jól.Ami viszont nálam kiverte a biztosítékot az az volt hogy Insta storyba (igen bejelöltem mert érdekelt hogy milyen marhaságokat tesz fel) hogy aki neki negatívat írt a kommentszekciojába azt ki teszi az Insta storyba és szegény azt hiszi hogy most jól megalázta,de ezzel csak a saját értelmiségi szintjét mutatja be!Én nem értem hogy miért van ekkora rajongo tábora(azt hiszem 37 ezer subja van) hiszem semmit se tett le az asztalra és mielőtt valaki megkérdezné hogy miért jelóltem be Instagramon és miért néztem meg a videóit annak üzeném hogy én nem szeretek úgy véleményt kinyilvánítani hogy szinte semmit se tudok az adót emberől!

Ui.:Én csak félig vagyok magyar és nem is Magyarországon élek csak néha jövök látogatóba,szóval ha vannak helyesírási hibák akkor nézzétek el nekem!:D

2018. dec. 22. 13:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy elkényeztetett csitri. A videóiból süt, hogy milyen egoista. Nem akarom leszólni, főleg, hogy ez inkább a szülei hibája, de akkor is...
2018. dec. 31. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem hogy kb 11 évesen minek videózni. Főleg így. Egy olyan elkényesztettem csitri. Sose birtam.
2019. jan. 1. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!