Tudnátok írni romantikus animéket? Vagy olyanokat amelyek hasonlítanak ezekhez:
Rengeteg animét láttam már. Ezért nem találok olyat ami a tetszésemet elnyerné most inkább olyat keresek amibe maximum szerelmi háromszög van de jó szerelmi háromszög nélkül is nem szeretem ha több lány vagy fiú ugyan arra a személyre hajt xd.
Most egy egyszerű könnyű romantikus történetet keresek.
Amiket láttam:
-Golden Time
-Itazura Kiss
-Fruit Basket
-Dance With Devil
-Nisekoi
-Lovely Complex [Kedvenc]
-Sankarea
-Kamisama Hajimemashita [Kedvenc]
-Masamune-kun no Revenge
-Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren
-Say i love you
-My little monster [Kedvenc]
-Shigatsu wa Kimi no Uso
-Kaichou wa Maid-sama! [Kedvenc]
-Ao Haru Ride
-stb.
Örülnék neki ha tudnátok olyat írni ami pl hasonlítanak ezekhez:
-My little monster
-Kamisama Hajimemashita
-Lovely Complex
-Kaichou wa Maid-sama!
Akagami no Shirayukihime
Akatsuki no Yona
Prétear
Fullmoon wo Sagashite
Skip beat
Fushigi Yuugi
Hanasakeru Seishounen (Hát, ebben szó szerint arról van szó, hogy több srác közül kell választanija a csajnak, de van rendes lezárása, kerek történet és a végén választ is.)
Hiiro no Kakera
Nodame Cantabile
Ore monogatari
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Innen tudsz még szemezgetni. Nem igen van anime, ami ezen az oldalon nincs fent: (rákereshetsz, hogy "shoujo" vagy bármi) [link]
Amúgy, most ahogy írtam neked, eszembe jutott, hogy miért is olvasok több képregényt, mint amennyi animét nézek. Kapásból tudnék egy csomó jó mangát írni, az animéken meg itt agyalok már egy ideje és ennyire jutottam. (Rengeteg jó történet van, amikből soha nem lesz rajzfilm. Amúgy a Kamisama H.-ból is hiányzik egy csomó a közepéből. Az Ao Haru Ride, Say i love you, Kaichou wa Maid-sama!-nak hiányzik a vége stb. Engem zavar, hogy elkezdenek egy történetet és sokszor nem csinálják meg a befejezését. Én is írtam, ilyet a felsorolásomba.)
Eszembe jutott még:
Mahoutsukai no Yome
Victorian Romance Emma
Ouran High School Host Club
Clannad
Romeo x Juliet
Inu x Boku SS
Én még esetleg a Zero no tsukaima
Ez egy fantasy anime és ha jól emlékszem kettő de lehet hogy három évada van (egy kicsi ecchi része is van de az csak minimális és nem hárem )
Én navyon szeretem sgerintem érdemes megnézni megnézni belőle pár részt mielőtt még döntenél
Aa! Megami-sama
Aishiteru ze Baby
Clannad
Air
Eikoku Koi Monogatari Emma
Candy Candy
Hello Sandybell
A hosszúlábú apu
Onii-sama e...
Zero no Tsukaima
Hana Yori Dango
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!