Most akkor mi lesz?
Az orvosom kiirt erre a hétre. De tegnap meg ma el kellett mennem itthonról (délután) és az osztálytársaim tegnap is meg ma megláttak és szóltak az ofőmnek ,hogy nincs semmi bajom csak lógok az iskolából. És az ofőm irt nekem egy üzenetet ,hogy holnap azonnal fáradjak be az egyik szülőmmel az iskolába mert többször is láttak engem az osztálytársaim . És így nem fogja elfogadni az orvosi igazolásomat mert én “lógtam” ő szerinte.
Már többször is volt ilyen ,hogy kitalálta én hamis orvosi igazolást vittem be mert fehér színű volt az igazolásom. Most ,ha nem fogja elfogadni az orvosi igazolásom ezért mi jár? Meg amúgy is át szeretnék iratkozni egy másik iskolába akkor ezt ,hogy közöljem vele?
Elég patkány osztálytársaid lehetnek. Az osztályfőnöködnek muszáj lesz elfogadnia, az az igazolás egy hivatalos papír (egyébként nekem is feher papírra adják, nem is tudtam, hogy nem olyanra szokás).
Az osztályfőnöködnek is elég kis látószöge lehet, ha ez neki lógás, akkor ő nem volt diák.
Állj elé egy szülőddel, hogy át akarsz iratkozni. Ha kérdezi miért, neked nem muszáj elárulnod, nincs köze hozzá.
Bocsi, ha ez most túl bunkónak hangzik, csak az én ofőm is ilyen szutyok. (Például egyik nap az egyik osztálytársám beütötte az öklével az ajtót, az betört, és semmit nem kapott érte. Ugyanezen a napon a másik osztálytársamnak szaktanárit adott, mert a telefonja a padjában volt.)
14/l
Nagyon jó osztály társaid vannak, szard le, mivel tudják bizonyítani? Semmivel, el kell hogy fogadja az igazolást.
Ne hogy be menj úgy tudsz csak le bukni, annyit írj az of nak hogy még mindig beteg vagy de már köszönöd szépen az érdeklődését már egy fokkal jobban vagy, kellemes üdvözlet és boldog új évet kívánok önnek.
1# kéknek kéne lennie elvileg🤷🏼♀️
Nem mentem be és emailbe rám irt ,Hogy január 3.-án be kell fáradnom az iskolába (mist abban a hittben van a nő ,hogy nem akarom már folytatni ezt az egész iskolát) megirta ,ha nem jelennek meg 3.-án akkor felfgoja hivni a Gyermek Jóléti Szolgálatot mert én nem jàrok be iskolába.....
És az orvosi igazolásomat még mindig nem fogadta el🤷🏼♀️
Hát ez a tanár komolyan...
De gondolom azért 3-tól csak be fogsz járni?
Próbálj meg 1-2 hónapig nem hiányozni.
Kötelessége elfogadni, ha nem teszi, akkor visszaél a hatalmával, az osztálytársaid pedig szemetek. Szerintem menj be 3-án, ha nem fogadja el, akkor fordulj az igazgatóhoz, ha ő nem segít, akkor a Klik tankerület vezetőhöz.
Amúgy meg válts iskolát.
Iskola váltás mennyi időt vesz igénybe?
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!