Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gyujtózsinór miből lehet?

Gyujtózsinór miből lehet?

Figyelt kérdés

Félreértést eltéve, semmiféle robbanó anyagot nem tervezek. Őszintén megmondva félek a robbanásoktól, láttam durva dolgokat miatta...

Egy "füstbombával" szeretnék megpróbálkozni érdekel, hogy működik-e és milyen. (Zsírkréta, KNO3, cukor) feloldott keverék. Lényeg a kérdés, hogy a "kanóc" mivel helyettesíthető?

Válaszokat köszönöm!

2018. dec. 19. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

A gyujtózsinór gyújtózsinórral tökéletesen helyettesíthető :D

Pirotechnikai boltokban be tudod szerezni, igazán nem érdemes otthon tákolni, mert az vagy úgy ég majd ahogyan szeretnéd vagy nem.

Mind itthon, mint Szlovákiában kapni, ha esetleg valaki megkérdezné mire kell, telepeket akarsz sorba kötni és kész.

2018. dec. 20. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Zsírkréta nem kell a füstbombához csak rossz lessz tőle kipróbáltam egy párszor kanóc pedig salétromos cukros vizes sűrű trutyit csinálsz és abban megforgatsz pamut fonalat és kirakod a napra száradni

és jó hogyha keversz a trutyiba dextrint (kukoricakeményítőt megpirítasz hogy karamellszínű legyen)mert ez megkeményítí a kanócot és nem törik olyan könnyen . és nyugodtan kérdezhetsz ilyen témában mert eléggé tapasztalt vagyok.

2019. dec. 14. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!