Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek lesz fenyőfátok karácso...

Nektek lesz fenyőfátok karácsonykor?

Figyelt kérdés

Szüleim azt mondták, idén nem veszünk. Lenni azért lesz, apám levágott egy darabot egy nagy fáról, ami nagyon ritka, alig van pár ága... Szerintem inkább akkor ne lenni semmi.

Pár éve ültettem kis csemetéket, de azok még picik.

Nem vagyunk gazdagok, de egy egy méteres kis fácskára futná akkor is. Tudom, nem a külsőségeken múlik az egész, különösebb ajándékozás nem is lesz, de annyira elszomorít, hogy máskor mindig volt szép karácsonyfánk, rossz lesz nézni, ha az ember majd látja másokét az utcáról befelé nézve...

2018. dec. 19. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Lesz egy közepes idėn is, mint minden ėvben.
2018. dec. 19. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Lesz, műfenyő, már 15 éve az van.
2018. dec. 19. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Műfenyő..csak egyszer kell megvenni.. Most már nagyon szép élethű fenyők vannak..
2018. dec. 19. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!