Van Budapesten lmb (t) -barát diákmunka?
2szer utasítottak eddig el és szükségem lenne pénzre, mert nincs pofám többet kérni otthonról, most fogok érettségizni, addig lenne igazán fontos
18f
Azt tudom mondani, hogy van két transznő ismerősöm is, akik sikeres fejlesztők magyar informatikai cégeknél, mindkettő out (tudják róla, h transz). Egyiküknek sincs (még) női neve hivatalosan, de természetesen a választott nevükön szólítják őket. Tehát ha jó vagy egy keresett szakmában, és értelmes emberek között dolgozol, akkor nem érdekel majdnem senkit a dolog.
Én csak egyszerű leszbikus vagyok, szintén IT fejlesztés közelében, én is out vagyok a munkahelyeimen, senkit sem érdekel.
A multiknak meg külön policyjuk szokott lenni a dolgozók közötti diszkrimináció ellen.
Általában is érdemes továbbtanulni és olyan munkahelyre bejutni, ahol nem egységsugarú, egyszerű emberek között vagy, mert az borzasztó, de LMBT emberként ez fokozottan igaz magyarországon.
A másik lehetőség, h kimész dolgozni Nyugat-Európába, ott segédmunkásként is lehetsz bármilyen identitású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!