Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van Budapesten lmb (t) -barát...

Van Budapesten lmb (t) -barát diákmunka?

Figyelt kérdés

2szer utasítottak eddig el és szükségem lenne pénzre, mert nincs pofám többet kérni otthonról, most fogok érettségizni, addig lenne igazán fontos

18f

2018. dec. 18. 14:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt tudom mondani, hogy van két transznő ismerősöm is, akik sikeres fejlesztők magyar informatikai cégeknél, mindkettő out (tudják róla, h transz). Egyiküknek sincs (még) női neve hivatalosan, de természetesen a választott nevükön szólítják őket. Tehát ha jó vagy egy keresett szakmában, és értelmes emberek között dolgozol, akkor nem érdekel majdnem senkit a dolog.

Én csak egyszerű leszbikus vagyok, szintén IT fejlesztés közelében, én is out vagyok a munkahelyeimen, senkit sem érdekel.

A multiknak meg külön policyjuk szokott lenni a dolgozók közötti diszkrimináció ellen.

Általában is érdemes továbbtanulni és olyan munkahelyre bejutni, ahol nem egységsugarú, egyszerű emberek között vagy, mert az borzasztó, de LMBT emberként ez fokozottan igaz magyarországon.

A másik lehetőség, h kimész dolgozni Nyugat-Európába, ott segédmunkásként is lehetsz bármilyen identitású.

2018. dec. 20. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!