Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Zoárd névről?

Mi a véleményetek a Zoárd névről?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 21:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nekem olyan taszító hatásúnak tűnik...
2010. jún. 27. 22:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy kíméletlenül őszinte leszek, de a szüleidnek kéne egy tockost adni. Mert különlegesnek különleges, és ritkának is ritka, de felteszem, sokat szívsz miatta.
2010. jún. 27. 22:18
 13/20 A kérdező kommentje:
hát...annyira nem. Vagyis a környezetemben mindenki aztmondja h teccik..lehet h csak mert nem akanak fájdalmat okozni nem tudom..
2010. jún. 27. 22:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem egy oroszlán jut róla eszembe, de azért nem rossz :) Amin inkább kiakadok az a Zétény meg a Boáz :)
2010. jún. 27. 22:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Megint 21:59-es vagyok.

:) Szerintem meg ne is foglalkozz a véleményüNkkel, hisz úgysem a név teszi az embert. És nem ettől fog valaki szeretni téged.

2010. jún. 27. 22:24
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vagytok,ha elmondjátok az őszinte véleményeteket, azzal is segítetek! Amugy igyekszem nem foglalkozni mások véleményével, de sokszor nem megy :(..azért rosszzul tud esni ha azt mondja valaki "én ilyen névvel inkább meg se szólalnék" :(:( nade mind1:) nem tudok mitcsinálni...
2010. jún. 27. 22:38
 17/20 anonim ***** válasza:
jaah...méghogy a szülők mindig a legjobbat akarják a gyereküknek.
2010. jún. 27. 22:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Megint 21:59 vagyok!

Na azért ennyire szerintem ne essünk túlzásokba, mert ok, nekem nem tetszik a név, de azt nem mondom, hogy borzasztó. Mint, ahogy írtad, hogy valaki mondta, hogy ne szólalj meg vele.

Vannak fiú nevek, mint pl a: Felhő vagy a Zeusz, amin hát eléggé ki tudok akadni én személy szerint. :s Tehát inkább örülj, hogy nem ezek közül a nevek közül kaptál egyet. :)

Szóval tényleg, ahogy mondtam is, abszolút nem a név teszi az embert. :)

18/L

2010. jún. 27. 22:59
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi :) meg mindenkinek, aki vette a fáradságot és írt ehez a kérdéshez!
2010. jún. 28. 12:50
 20/20 anonim ***** válasza:

nekem tetszik a Zoárd név.

olyan jó kimondani. :)

2012. jún. 3. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!