Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Azt mondják a játékban a...

Azt mondják a játékban a szórakozás a lényeg, de mi van ha mindig veszítesz benne?

Figyelt kérdés
Van e ilyenkor már jogod azt mondani, hogy nem tudod élvezni a játékot mert kivétel nélkül mindig kikapsz? Velem rokon akár mindig sakkozni meg othellozni, de én kezdő vagyok, ő meg ezer éve nyomja már majdnem számítógép szinten. Mellesleg van egy online ügyességi játék is ami tetszik de nagyon lealáznak ott is mindig, ezért nem vettem még meg :D

2018. dec. 17. 05:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy AKARSZ fejlődni, akkor gyakorolsz és tanulsz, vagy nem érdekel és nem játszol. A rokonod meg vegyen magának sakkszámítógépet.
2018. dec. 17. 09:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól még hogy valamiben nem vagy jó lehet sueretni és lehet nem szeretni. Ugyan így ha valamiben jó vagy.
2018. dec. 17. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!