Stewartnagybácsi kérdése:
A 4 és fél éves gyermekem madártollat gyűjt a táskájában. Van-e ennek valami jelentése?
Figyelt kérdés
Az óvodás táskájába találok mindig madártollat, és amikor megkérdezem tőle hogy miért van benne, azt feleli hogy szereti a madarakat.2018. dec. 16. 23:39
1/8 anonim válasza:
Én meg kavicsokkal raktam mindig tele a tatyómat, és ha anya kidobta, sírni kezdtem. Mellesleg tök aranyos, mért kéne aggódni emiatt? Majd kinövi.
18/f
2/8 anonim válasza:
Szerintem aranyos.
Meseld el neki,hogy az Ur Jezus,arra ker,hogy "nezzuk a madarakat es a liliomokat" :) :)
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Undorítóak vagytok mind! Ocsmány válaszok. Tipical hungarian...
5/8 anonim válasza:
9.-nek.
Őszintén!
Erre milyen válasz adható? 4,5 éves a puja!!! Semmi értelmet és mögöttes tartalmat nem kell, nem lehet, és nem is szabd keresni a dolgaiban. Kivéve, ha a GYIK baba-mama rovatának önjelölt pszicho-agyturkászait kérded, mert az angyaltól a Donald kacsáig bármit bemagyaráznak!
6/8 anonim válasza:
"Undorítóak vagytok mind! Ocsmány válaszok. Tipical hungarian..."
Az első válaszban például mi volt az undorító vagy az ocsmány?
8/8 anonim válasza:
Indiánnak készül, fejdíszt akar csinálni a tollakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!