Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Emlékszik valaki erre a filmre?

Emlékszik valaki erre a filmre?

Figyelt kérdés
Kb 15éve amikor még kislány voltam láttam egy filmet amit akkor nagyon szerettem. Arról szólt,hogy volt 2barátnő,akik nem voltak annyira menők a suliban,és senki sem hívta el Őket a sulibálba.Valamelyikőjüknek volt 2tengerimalaca és valahogy ezek a tengerimalacok változtak át fiúkká,és velük mentek a bálba.Viszont ugyanúgy viselkedtek továbbra is mintha tengerimalacok lennének,megrágcsáltak mindent. Nagyjából ennyi amire emlékszem,tudom nem sok,csak meghallottam ma egy számot (99 luftballons)és beugrott ez a film róla.Elmeséltem a férjemnek amire emlékszem,mert ő mindent megtalál nekem mindig,viszont ez Neki is feladta a leckét és azt hiszi,hogy csak kitaláltam 😀 valaki segítsen 😀
2018. dec. 16. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
én tudom melyikre gondolsz. azok nem tengeri malacok voltak hanem 2db fehér egér. mindjárt mondom a címét :)
2018. dec. 16. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tavaszi bezsongás a film címe, a Hallmarkon ment, saját filmekkel, ezért nehéz megtalálni.

Nem tengerimalacok, hanem patkányok voltak az átváltozott fiúk, őket egy varrónő "alkotta", hogy segítsen a lányoknak.

2018. dec. 16. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok, de megelőztek..igen. én is erre gondoltam: Tavaszi bezsongás - Ratz (2000)

https://www.youtube.com/watch?v=ZdweE0RUi1Y

2018. dec. 16. 22:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Úristen de jó,annyira örülök 😀 köszönöm Nektek 😊
2018. dec. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!