Szerintetek mi az emberi lét érrelme?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2018. dec. 16. 14:48
1/8 anonim válasza:
semmi értelme. de ha már van illik élvezni :D
2/8 csatrad válasza:
embernek lenni az, hogy tobbek legyunk hatranyaink feladasa nelkul
3/8 anonim válasza:
Nem tudom! Vess meg, köpj le vagy lökj a földikutyák elé, de nem ismerem az érrelme szót.
4/8 anonim válasza:
Szeretni másokkal lenni, jó embereket magunk körül tudni örülni annak ami van.
6/8 anonim válasza:
"Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,
Ember lenni mindig, minden körülményben." - Arany János.
7/8 anonim válasza:
hármas vagyok
Kedves Kérdező, megkaptam a privátodat. Köszi, h nem löktél a földikutyák, vagy más rágcsálók elé.
Az élet értelme az, amit te a magadénak, és más élők a sajátjuknak adnak. Kiválaszthatsz vmit a hozzáférhető értelmek közül, vagy fabrikálhatsz magadnak vmit, jogodban áll. Az élet értelme nem vmi előre gyártott dolog, amit kisorsolnak az élők közt, vagy vki kötelezően a nyakadba varr. Ugyan. Jogodban áll azt kezdeni az életeddel, amit akarsz, és persze vállalnod kell érte a felelősséget.
8/8 csatrad válasza:
7es szerintem oda kellett volna loknie mert 2 valaszodbol egyik sem a kerdesre valaszolt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!