Jó ez egy fura kérdés:D hol lehet venni/rendelni Lil Pump posztert Magyarországon?
Mi is komolyan mondtuk, igaz közben lefejeltem mindent a szobában.
Meg azért látom naprakész vagy, egyből válaszoltál. :D Ott ülsz mi és körmödet rágva várod a válaszokat. :P
Amúgy csak viccelődtünk. Jó kérdés ez. Csak hát érted? Milyen milyen név ez, hogy Lil Pump? Most komolyan?
Na jólvan, hajrá tinédzserek! Kellemes Ünnepeket!
Nem rágom a körmömet csak épp nincs semmi dolgom de látom neked se mert képes voltál 3 haszontalan kommentet ideb*szni a kérdésem alá eddig èn is viccesen megprobáltam kikerülni azt hogy bárkit is megsértsek dehát...kellemes ünnepeket élettelen bunkók;)
(Aki félig normális és hasznos választ adott az ne vegye magára)
:D
Néztem az Ebay-es képeket és bár olcsók, de többnyire nem túl jók és méretben is elég kicsik. Azokból amit linkeltem 1,5 méterig is jó minőségű képet lehet nyomtatni. Csak a méretet kell kitalálnod, ami lehet kisebb is és árban találni vállalhatót.
------------
Ebay
27 x 40 inch = 68 x 101 cm
$ 14 = 292 Ft x 14 = 4100 Ft
vagyis
68 x 101 cm = 4100 Ft
-----------------
Ez jobb ár csak nem látok házhoz szállítást.
70 x 100 cm = 3550 Ft (fényes papíron)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!