Mit tegyek, ha nem hajlandó senki válaszolni tisztességesen egy tudományos kérdésemre?
Figyelt kérdés
Választ kapok, de nem konkrétumot, nem pont azt amit kérdezek, és ebből adódik, hogy a válaszadó tudja a választ, de nem hajlandó leírni azt. Abból a módszerből, amit ad, nem megy nekem felírni a helyes megoldást.2018. dec. 15. 14:41
1/7 anonim válasza:
Mutatsd már meg légyszi az egyik ilyen kérdést!
Akkor talán tudnánk válaszolni!
2/7 TappancsMancs válasza:
Ja, mutasd. Nekem is vannak olyan kérdéseim amikre nem kapok kielégítő választ.
3/7 A kérdező kommentje:
Hogyan írjuk fel egy ellipszis egyenletét az x,y,z térbeli koordináta-rendszerben? Egy példát szeretnék látni rá. Nem síkban, mert az tudom, hogy kell, hanem térben.
2018. dec. 15. 19:35
4/7 Gombanyo12 válasza:
Ezt a kérdést egy matematikusnak kell feltenni!
5/7 TappancsMancs válasza:
Passz. Próbáld meg angol kereséssel, biztos több találatod lesz.
7/7 Csicsky válasza:
Most konkrétan mi a kérdés? A kétdimenziós, síkbeli ellipszisnek az egyenlete az x,y,z koordináta-rendszerben, vagy az ellipszoidnak (#6 válaszoló)? Ha az elsőről van szó és tudsz angolul, akkor írd be a keresőbe, hogy: ellipse in 3 dimensional space, vagy: formula of ellipse in 3D space, vagy: equation of an Ellipse in 3-space.
Az egyik találat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!