Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tutdok ilyen animét?

Tutdok ilyen animét?

Figyelt kérdés

Shounen ai vagy shoujo ai-t keresek olyat ami hosszabb kb.10 részes és rendesen van benne szerelem nem úgy mint a

Lovelessben :)

2018. dec. 14. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Sekaiichi Hatsukoi, Junjou Romantica, Love Stage, Hybrid Child (mondjuk ez rövid), Ling Qi vagy Spiritpact, Super Lovers, Hitorijime My Hero, Togainu no Chi, Gravitation, Yami no Matsuei, Doukyuusei (ez egy film és nagyon szép), Gakuen Heaven, Seiyou Kottou Yougashiten: Antique, Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu

Még simán idesorolnám: Mo Dao Zu Shi, Yuri on Ice, 07-Ghost, DRAMAtical Murder, Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteriu

Ez mind mind shounen ai, vagy legalábbis annak vehető (szerintem). Én sem láttam mindet, és nem tudom, hogy ilyenekre gondoltál-e, mert shounen ai-ban amúgy sem szoktak nagyon belemenni a dolgokba (bocsi ha ennek semmi értelme, egy kicsit fáradt vagyok, illetve lehet, hogy elirtam néhánynak a nevét)

2018. dec. 15. 10:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi semmi baj

Ezekből tutira tudok válogatni :)

2018. dec. 16. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!