Snapcheten ezt látják?
Figyelt kérdés
ha en elmentek azaz rányomok a save gombra ugye az a galleriámba menti a képet es azt csak én látom vagy más is?ha viszont más is akkor hogy tudom a profilomat beállítani ugy,hogy senki se lássa amit kiteszek,az a amikor a save gombra kapcsolok?
válaszokat nagyon szépen 😊!
2018. dec. 10. 19:55
1/3 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni,hogy akkor a videóimat is látják ugye,és ha beállitom a profilom privátba (ha lehet olyat) akkor a videóimat sem látják?És lehet olyat csinálni,hogy az ismerőseim se lássak amit kiteszek?de igazság szerint,az első kérdésem lenne a fontos!
2018. dec. 10. 19:57
2/3 anonim válasza:
Ha lementesz egy képet amit neked küldek azt látják de azt hiszem ha valaki nyilvánosan rak ki képet akkor nem és csak azok látják amit kiteszel akik követnek és te is visszaigazoltad őket
3/3 A kérdező kommentje:
rendben koszonom
2018. dec. 10. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!