Van itt olyan, aki huszon évesen is csak betétet használ menstruáció alatt?
Éjszaka és hétvégén, ha otthoni lazulós map van, akkor igen azt használok
22
Az előző válaszok alapján(is) van(nak)
Most akkor mi van? Mi változik, miben segít ez Neked?
Igaz, h már 30 múltam, de a 20-as éveim alatt is végig betétet használtam. Igazából 3-4 alkalmat leszámítva, mikor végzős gimisként próbálgattam a tampont (mert az osztálytárs nőim szerint ciki, betétet használni) a keudetektől betétet használok. Nekem sokkal praktikusabb, mint a tampon.
És nem, egyáltalán nem ciki, bárki bármit is mond. Inkább az a ciki, ha valaki akarata ellenére, a környezete nyomására használ olyan dolgot, amit amúgy nem akarna! És gondolom azért a huszonéveseket kérdezte, mert abban a korosztályban még gyakran foglalkoznak azzal, h ki mibe menstruál. Mintha bármit is számítana. Egy dolog számít egyedül: h minél gördülékenyebben át tudjunk lendülni ezeken a napokon, ha betéttel akkor betéttel, ha tamponnal akkor tamponnal, vagy ki mivel szeretne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!