Milyen programokat csináljak a szulinapomon?
A klasszikus üvegezés mindig bejön, vagy a twister, társas, meg hasonló társasok. Google-ba írd be, és rengeteget kidob, válogass! Én is onnan szedtem, és tök jó lett a buli. :)
Pl. Egy játékos az álla alatt tart egy narancsot, és a másiknak ugyanígy el kell venni tőle és megtartani az álla alatt.
Függ a társaság korától, hány fő lesz, lesz e alkohol, stb. Ha megírod visszajövök és adok még pár tippet.
Hát nézhettek filmet, de mondjuk ez inkább akkor jó, ha ottalvós a dolog. Slagozhattok, ez a nagy melegbe jó, piknikezhettek, társas, huhh nem nagyon jut eszembe, pedig én is nemsokára tartok egy bulit, szóval jó lenne valami ötlet.
De szerintem már nagyobb vagy egy rengeteg fős zsúrnál, szerintem hívd meg csak a közeli barátaidat, és akkor beszélgetni is tudtok, meg akkor talán jobban el tudtok hülyülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!