Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Attack on titanbol Historia...

Attack on titanbol Historia masneven Crista kitole lett terhes?

Figyelt kérdés
Erentol vagy hogy tudnik hogy alakulnak most a szerelmi es testi kapcsolat szalak

2018. dec. 5. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szóval csak az érdekel hogy ki kivel dugott?
2018. dec. 6. 08:25
 2/8 anonim ***** válasza:
2018. dec. 6. 08:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnoa nem tudok angolul ... es nem nem az erdekel ki kivel dugot ... :D de eleg sok dolgot lattam es nem ertem mi van ... :D es pont ezel a temaval kqpcsolatban draga primitiv elso valaszolo :)
2018. dec. 7. 03:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudni, hogy ki is az igazi apa. Eddig úgy tudjuk, hogy az apa annak idején köveket dobált Historiára, mikor még gyerekek voltak.

Aztán megbánva tettét, elment Historia árvaházába segédkezni, és látván ezt Historia eldöntötte, hogy ő legyen a gyereke apja. De hogy ha ez igaz is, nem szerelmes belé, az is biztos.

Muszáj volt teherbe esnie, illetve muszáj hogy gyerekei legyenek, mert szükség van olyan titánokra, akiknek királyi vére van, és Historia az egyetlen Zeke mellett, aki királyi leszármazott. Historiának meg kellene ennie Zeket a szülés után, később meg a gyerekei őt, egymást stb. Ez simán ment a Reiss családban is 100 éven át. Ugyanezt akarnák tovább folytatni Historiával, aki ebbe bele is egyezett, csak épp a terhesség időzítése nem megfelelő, hiszen ezzel Zeke tovább marad életben, ami nem hiányzik Paradisnak.

Sokak szerint Yelena vagy Eren beszélte rá erre, azaz Historia eren oldalán van, míg kb. Egész Paradis Eren ellen, kivéve a kis "fanclubját" akiket Floch vezet.

Szóval nem egyszerű szitu. Annyit tudunk, hogy Historiának van még pár hónapja a szülésig, azaz úgy 2-3 biztos. Addig meg bármi történhet, de nekem van eg sanda gyanúm, hogy a háború kellős közepén fog megszületni.

Amúgy vannak, akik szerint Eren az apa. Hát, én ezt azért se látom túl sanszosnak, mert kb. 5-6 hónapos terhes volt Historia, mikor visszavitték Erent, annyit meg simán kint éldegélhetett Marleyban. És még fel is bosszantotta a tény, hogy terhes lett.

Szóval így áll a helyzet most.

2018. dec. 9. 17:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen !:)
2018. dec. 10. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
"hogy alakulnak most a szerelmi es testi kapcsolat szalak" Te kérdezted hogy ki kivel dugott, és én vagyok a primitív?
2018. dec. 11. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó,erre én azt válaszolnám, hogy

SPOILER!!!!

Armin megpróbálta megérinteni Annie kristályát erre Hitch megakadályozta ezt. XD Vicces jelenet volt.

Azontúl szegény elhunyt Sashába szerelmes lett egy srác. Pedig én Connieval shippeltem. :(

Sajnos Eren most megpróbálta elhitetni Mikasával, hogy mindig is utálta. Na jó, Erennek elég durva hátsó szándékai lehetnek, mert ezt senki nem veszi be neki. :P De amúgy flashback jelenetekben meg nagyon bizalmasak voltak egymással, meg volt is valami implikált elpirulás... Hát, belőlük kb. Olyasmi páros lehet mint Sakura meg Sasuke a Narutóból. Kicsit túlzásnak érzem az ilyesmit.

2018. dec. 11. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki azt írja, hogy Zeke nem hiányzik Paradisnak, az rosszul látja a dolgokat. A Rumblingnak meg kell történnie, hogy Eldia népe életben maradjon.
2019. jan. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!