Milyen gitárt vegyek? (nylon húros)
Ha felnőtt vagy, (esetleg átlagos magasságú lány - bocsi, ez nem derült ki), szerintem rendes nyakon is meg tudsz tanulni.
Igazából ha csak úgy elpengetnél, akkor kezdetnek majdhogynem bármi. De ha tudnál rá szánni kicsit többet, akkor a LaMancha vagy Yamaha gitárok között érdemes körülnézni. Nekem az előbbivel vannak nagyon jó tapasztalataim, de kollégák szokták a Yamahát is ajánlani.
A keskeny nyakát egyébként én azert nem javaslom, mert könnyen megvan rá az esély, hogy önmagában hamis lesz a bundok pontatlansága miatt.
Az, hogy a keskeny nyak, vagy a széles a kényelmesebb, teljesen egyéni dolog, kinek ez, kinek az, ezt csak te tudod eldönteni, ebben nem tudunk segíteni. Mondjuk annyit tudok segíteni, hogy lehetőleg felejtsd el, amit az első hozzászóló írt a végén, a keskeny nyaknak az égvilágon semmi köze semmiféle hamissághoz, bundozási pontatlansághoz. Nem is tudom honnan szedhette ezt...
Ha a normál klasszikus gitáros nyakvadtagságnál maradsz akkor itt:
és itt:
nézz körül.
Az általad említett árkategóriában sajnos a gitárok jó része játszhatatlan ipari hulladék, de ez a két bolt kifejezetten klasszikus gitárra szakosodott és csak jól beállított, átnézett, teljesen használható hangszereket árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!