Szerintetek normális az, hogy sok ember hajnali 4-5 órakor kel fel azért, hogy beérjen a munkahelyére?
Figyelt kérdés
Sőt igazából télen már szinte sötétben érnek haza az. És most nem csak a szalagmunkásokról beszélek. Szerintem ez egyáltalán nem normális dolog, én tuti nem bírnám. Az iskola miatt én is fél6-kor szoktam kelni, de ígyis mindig hulla fáradt vagyok, előfordul, hogy olykor inkább alszok itthon, mert nincs kedvem zombiskodva bemenni. Nem tudom mi lesz velem, ha hamarosan el kell állnom dolgozni, de szerintem ez nem életszínvonal. Nem nézem le azokat az embereket, akik ezt csinálják, sőt inkább elismerem őket, de én nem tudnám és nem is akarom ezt csinálni. Este pl. akkor egy meccset nem tudnék megnézni, mert pár óra múlva kelhetnék is fel? Minden hobbijáról mondjon le az ember? Csodálkozunk hogy sok alkoholista van, ilyen körülmények közt nem csodálom. És közben még a fizetés is egy nagy kaki sok helyen.2018. dec. 4. 12:17
11/13 A kérdező kommentje:
9-es! Igazából egyáltalán nem az volt a mondandóm lényege, hogy sötétben ér-e valaki haza, de igen megemlítettem azt is. Most ha valaki felkel hajnalban, és 5-6 óra környékén ér haza, az szerinted normális? Mert szerintem nagyon nem. Hogy mennyi lenne a megfelelő munkaidő? Hát inkább 6-7 óra... Teljesen leszívják az ember életét. Elmegy egy csomó idő a munkahelyen, de persze reggel 1 óra már elmegy a munkahelyre való készülődéssel, délután pedig eszel, fürdesz, meg ilyen alapvető dolgok, és pikk-pakk este van. És akkor még nem is beszéltem arról, akinek családja van, De egyébként már OKJ-n tanulok, sajnos a szüleim azt mondták hogy ezt az 1 éves képzést elvégezhetem, de utána nem finanszírozzák a továbbtanulásomat. Ha munka mellett bírok majd tanulni, akkor tanulhatok, ha nem meg nem. Ezt az OKJ-t is csak azért, mert ilyen irányú az érettségim, de az csak az alapképzést adta. Szóval igen, jó lenne 30 éves koromig kitanulni magam, de nem mindenkit támogatnak a szüleik ilyen téren. Vagyis inkább nincs rá módjuk. Ha milliomosok lennénk biztos nem érdekelné őket, de így elvárják, hogy önfenntartó legyek (majd hamarosan).
2018. dec. 5. 14:34
12/13 A kérdező kommentje:
Ja, és az a durva, hogy ez még így mindig kényelmesebb, mint aki mondjuk 2-3 múszakba dolgozik. Na aki délutános, az tényleg semmit nem csinálhat, mert délelőtt lesben kell állnia, hogy menni kell dolgozni mindjárt.
2018. dec. 5. 14:36
13/13 anonim válasza:
Én voltam délutános és semmi bajom nem volt vele
Felkeltem reggel 9 fele megcsináltam a dolgom, 2-re mentem melóba
Igaz kocsival mentem, 30 perc volt az út
Jobb mint 1 műszakba járni és mindennap 4-kor kelni, céges busszal bemenni, 2 óra a beutazás, 8 óra munkaidő, 2 óra a hazautazás
Ez mekkora szar
Inkább a 2-3 műszak mint az 1 ha korán kell kelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!