Milyen tetoválás?
Sziasztok,szerintetek egy lányon milyen tetkók mutatnak szépen?
Érdekel a téma nagyon! :)
Illetve nektek ha van/vannak akkor milyen? hol? stb.
én mandalát tudok főleg elképzelni,illetve nem mandalából kisebbeket,pl feliratok,szálló madarak ilyenekre gondolok.
a színes az szerintem nem szép se férfin se nőn,én véleményem szerint a fekete a művészi,a színes az olyan mintha a gyerek rajzolt volna össze.
valamint a rossz helyválasztás ami sok lányra jellemző.
eléggé divatba jött a comb első felére tetováltatni egy elég nagy valamit,de igazából ha a test összképet nézed akkor olyan mint egy nagy paca a combján.
nem illik oda.
inkább alkar,csukló környéke,lapocka,oldala,csípőtől le combfelső részére,boka környéke.
ilyen helyeken mutat szerintem jól egy lányon.
én pár éve még nem szerettem a tetkókat,azóta van egy egész bal karom levarrva.
így is indult hogy egy egész kar mert az hogy a vállra rakok egy figurát vagy valamit már kiéltem gyerek koromban a turbórágóval.
egy egész kar,több motívummal de azonos témában egy stílust,érdeklődési kört megmutat.
jobb karon még valamikor szeretnék tetkót az is megvan mi menne rá de most még van fontosabb dolog amire költenem kell.
Szia!
Főleg azok, amik szép és igényesen vannak kidolgozva. Persze a tucatokat is lehet szépen megcsinálni, de nem baj, ha egyedi. Személy szerint a színeseket jobban szeretem, de láttam már csodás szürkeárnyalatosakat is. Van pár gyönyörű szép tetovált magyar lány/nő is. Nem nő vagyok, de ennek ellenére is van jó pár nekem is. Nem más kedvéért csináltattam és sok helyen van.
Lépj be a tetováltak közösségébe fb-on, vagy less instán képeket. Nagyon sok jó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!