Én nem tudom végigolvasni. Eddig kétszer fordultam le a székről a helyesírásod következtében, pedig még csak négy mondatig jutottam.
Ez nem egyszerűen szar, ez kibszottul szar. Ez a legalja, ennyire ótvar írásképet nem láttam évek óta. Hol tanultál magyarul, barlangban? Én szégyellem magam helyetted - és a tanáraid helyett is. Fos, trágya, kaki, ürülék. Szar. 💩
Kedves 12-es válaszoló!
Egyenlöre tanulom a weboldal szerkesztést ez wgy gyakorlás számomra ezért kértem ki a véleményeteket. Tudni szeretném min kéne javítanom. Még nincs fél éve hogy informatikát tanulok. Nem vagyok hozzá szokva a számítógép billentyűzetéhez. Readásul a te helyesírásoddal mi történt? A helyesírást mióta írjuk j-vel? Köszönöm az eddigi válaszokat. Amúgy általános iskolás 5-es lány vagyok.
Kedves 13-as válaszoló!
Te ismered azt a szót,hogy tapintatosság?
Nekem ez a legelső weboldalom nem megy a legjobban ezért írtam ezt a kérdést,hogy segítsetek és adjatok tippeket. Igazából az amatőr szón nem sértődtem volna meg de az ürülékhez hasonlítani egy kezdő oldalát aki segitséget kérne nagyon bántó Számomra. Nem lehetne elösszőr privátban írni és nem nyílvánossan lealázni. Törölni fogom az oldalt és a kérdést. Utána olvasok a weboldal készítésnek. Plusz a helyesírásom remek papíron,de az internetes íráshoz nem vagyok hozzászokva. Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!