Miről beszélgessek egy gamer fiúval? (Nem vagyok gamer de egy-két játékkal én is játszottam)
A suliban vagy egy srác aki mindig ott van velunk de csak a fiúkkal beszél és hozzánk lányokhoz nem szól de nekem megtetszett és beszélni szeretnék vele de nem tudom miről és mikor lenne alkalmas. Adjatok tippeket 😬 esetleg ahoz is hogy hogyan keltsem fel az érdeklődését...
Köszi a válaszokat! ❤ és bocsi a helyesírási hibákért!
mennyi idősek vagytok?
és azt legalább tudod milyen játékokkal játszik?
amúgy én is gamer voltam/vagyok (mostanság nem nagyon játszom annyit), de nem csak a játékokról lehet velünk beszélgetni :D
Kérdezd meg tőle megtanítana-e könyebb játékokra.
Vagy : m"veled ugye, nem csak játékokról lehet beszélni? De itt legyen válaszod elkészítve, ha viszont kérdezi hogy te miről szeretnél?
Arra kérlek, mint idősebb --hogy légy a hallgatag fiúval gyengéd, figyelmes, ne tolakodj.
Négyszemközt, vagy levélben miért ne tudatnád vele, hogy szívesen beszélgetnél stb vele. Ez önbizalmat adna neki. Helló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!