Debrecenben hol található olyan hely ahol lehet tanulni és enni meg inni is?
Figyelt kérdés
Itthon már sehogy se tudok tanulni mert a hugom nem hagy békén. Nagyon szeretem de azért nem akarok mindenből 1est kapni miatta. Olyan helyet keresek ahova be lehet ülni tanulni és otthonos. Olyan mint az amerikai filmekben például.És nem egyetemista vagyok úgyhogy ne mondjatok egyetemi helyeket. Köszönöm a válaszokat. 16/L2018. nov. 27. 18:18
1/4 anonim válasza:
Akadémiakert. Csendes, jómódú környék, amíg Debrecenben éltem, ott laktam. Mindig kiültem a Tócó-patak menti fűre, és ott tanultam.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de én inkább jobban szeretek bent tanulni nem a szabadban. Már próbáltam de nem nagyon ment a tanulás úgy.
2018. nov. 27. 22:22
3/4 anonim válasza:
nehéz nem egyetemi helyeket mondani, mert azok a legjobbak szinte. nyugodtan be tudsz ülni egy könyvtárba , nem kell regisztrálnod. Nekem nem megy könyvtáron kívül más hely, mert minden érdekel ...csak az anyag nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!