Mit jelent ha valaki azt mondja K O? Filmekben is hallottam már, de a jelentését még mindig nem tudom. 😄 Várom a válaszokat😊
Köszönöm a válaszokat!
Ellenbe 3.válaszoló:
Nem nem érzem szánalmasnak azt, hogy megkérdezem itt mert ez az oldal ezért van. Ilyen alapon minden fenn van Google-n. Én azt érzem szánalmasnak, hogy valakinek ilyen ellenséges stílusa/beszologatós stílusa van.
Egyáltalán akkor miért válaszoltál? Még a végén én leszek a hibás érte.
"ez az oldal ezért van"
A következő kérdésed az legyen ebben az esetben hogy hányóra van. Ugyanez a szint.
Akkor kérlek mond el miért van ez az oldal.
Mert látszik rajtam, hogy szánalmas vagyok...
Kedves Kérdező! Teljesen egyetértek azokkal, akik számonkérik a Google használatát, már csak azért is, mert én se értem, miért nem használják.
Ez az oldal szerintem azért lenne, hogy olyan kérdésekre kapjanak választ, amit a Google-ban nem találnak meg, vagy a mások véleményére, tapasztalatára kíváncsi valaki stb., stb. És magad is kiröhögted, mivel olyan emojikat tettél be a kérdésedbe. Szerintem kötözködtél, tudtat, hogy lesz, aki kiakad.
Ja! Sokan erre is használják ezt az oldalt: ha valami bajuk van, belekötnek mindenkibe, személyeskednek és gorombáskodnak.
Én konkrétan azért használom, mert egy-két igen frappáns válaszon akkorát röhögök, hogy csak na!!! Így ha rossz a kedvem, ezt az oldalt kezdem el böngészni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!