Van itt ilyen ember? 19/F
Sziasztok!
Lehet nagyon rossz helyen járok, de van itt olyan ember, aki hozzám hasonlóan látja a világot:
Az élet nem könnyű, olykor nagyon kemény tud lenni, de, ha már itt vagyok, akkor beleadok mindent, hogy átlag feletti eredményeket érjek el az életem során, a középszerűvel nem vagyok hajlandó beérni, mindent beleadok abba, hogy átlag feletti eredményeket érjek el, még akkor is, ha egy nagyon hosszú, kemény út vezet a célig.
Nem szeretem haszontalan dolgokra pazarolni az időmet, nem nézek TV-t, nem járok bulizni, stb.
Tudom, hogy az életem irányítása, a sorsom az én kezemben van, és, csak rajtam múlik, hogy hogyan alakul a jövőben az életem. Egyik vallásban sem tudok hinni(ezt most nem szeretnék részletezni).
Nem szeretnék alkalmazottként dolgozni fix munkaidőben, fix pénzért, saját vállalkozást szeretnék a jövőben.
Szeretek a youtubeon önfejlesztő, hasonló gondolkodásmódú emberek videóit nézni, pl. Görög Ádám, Brian Tracy, BUSINESS GYM TV, Fergeteges Fejlődés...
Szívesen beszélnék olyan emberekkel, akiknek hasonló a gondolkodásmódja, mivel a környezetemben még nincsen ilyen ember.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!