Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Help! Házinak a leggyorsabb...

Help! Házinak a leggyorsabb indián filmről kell írnunk hogy mért tetszet mi volt a tanulság mivel én nem voltam ott film nézésnél de nekem is kell és hétvégén se leszek otthon szóval megköszönném ha valaki megcsinálná nekem?

Figyelt kérdés

2018. nov. 24. 16:04
 1/10 belapus ***** válasza:
Úgy láttam, két videómegosztón is elérhető.
2018. nov. 24. 16:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Mivel otthon nem leszek igy nem tudom megcsinálni...
2018. nov. 24. 16:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi honnan tudhatnánk, hogy neked miért tettszett, és milyen tanulságot vontál le egy olyan filmből, amit még csak nem is láttál. 😂
2018. nov. 24. 16:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért ilyen bonyolult? Csak valamit kell írnom de mivel nem láttam is aki látta segíthetne köszönöm. Nem kértem trollokat szóval sicc:3
2018. nov. 24. 17:04
 5/10 belapus ***** válasza:

Azalatt a több, mint 2 óra alatt, ami eltelt az első válaszom óta, már véget is ért volna a film.

Íme néhány tipp:

- A leggyorsabb Indián olyan gyors volt, hogy nem is lehetett látni, ezért nem tudok véleményt mondani róla.

- A leggyorsabb Indián - miközben Rodin Gondolkodójához ült modellt - észrevette, hogy egy aszteroida ütközőpályára állt a Földdel, de nem esett kétségbe.Elszaladt Bruce Willishez és megkérte, hogy robbantsa fel az égitestet.Ezután visszasietett Rodinhez, aki észre sem vette, hogy a modellje nem volt ott.

2018. nov. 24. 18:36
 6/10 A kérdező kommentje:

Látszik milyenek a Magyar emberek! Segiteni nem tudnak.

Remélem te se tudsz megcsinálni valamit és segítséget kérsz te is igy jársz majd!

2018. nov. 24. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Van egy wikipédia oldala.

[link]

Az alapján megtudod csinálni kb 10 perc alatt ha nincs elegendő időd megnézni a filmet.

Egyébként nagyon jó film, érdemes megnézni.

Gondolom a tanár az elérendő célba vetet hitről is szeretne olvasni, tehát azt írd bele (pl.: számomra azt jelenti, hogy a céljaiért-álmaiért az embernek küzdenie kell, és nem szabad feladnia idő előtt az álmait...... vagy egy új országban az ember elveszve érezheti magát, de ha van egy belső stabil értékrendje, ami akár a céljai köré is csoportosulhat, akkor ez nem lehet gond, és segít átvészelni a nehéz időket is.... vagy soha nem szabad lenézni az embereket, mert minden ember értékes, és bár lehet nem értem a céljait, vagy a gondolatait, de azok ugyanolyan értékűek stb stb)

2018. nov. 24. 19:10
 8/10 belapus ***** válasza:

A segítséget megkaptad az első válaszomban, nem voltál elég gerinces, hogy élj vele.Ez a te döntésed volt, nem kellene reklamálni a továbbiakért.

Mellékesen: újabb 1 óra telt el.Az előző kettőt hozzáadva, már majdnem kétszer végignézhetted volna.

2018. nov. 24. 19:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Másik meg ha nincs rá időm megnézni? Akkor mit tegyek?:)
2018. nov. 24. 19:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Nincs időd?

Három perccel az utolsó hozzászólás után már válaszoltál is, vagyis itt vagy az oldalon.

Ezalatt az idő alatt (nem cikizni akarlak, de így van!) már utánanézhettél volna az első válaszoló javaslatának, nem?

Többet mi sem tudunk mondani egy olyan filmről, amit te sem láttál.

2018. nov. 24. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!