Szüleim elfelejtették a szülinapom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma lettem 17 éves. Eddig mindig felköszöntöttek reggel, de most semmi. Mindketten itthon vannak, úgyhogy nem is a munka miatt lehet. Nem várom hogy csak velem foglalkozzanak, de azért jól esene ha felköszöntenének2018. nov. 20. 12:59
1/7 anonim válasza:
Miért nem vagy iskolában, ők miért nem dolgoznak?
Mondd nekik, hogy leugrasz a kocsmába a haverjaiddal megünnepelni a szülinapodat.
2/7 A kérdező kommentje:
Én beteg vagyok (bárányhimlő, de már a vége), anya itthonról dolgozik, apa meg szabadságon van már egy hete
2018. nov. 20. 13:09
3/7 anonim válasza:
Bárányhimlő ellen nem szoktak oltani...?
4/7 anonim válasza:
Légy türelmes és ne ess kétségbe. Lehet, hogy esti meglepetést akarnak, de az is lehet, hogy arra várnak, hogy felépülj és lesz egy nyg bonzáj...
Hogy mit tegyél? Semmit. Várj!
5/7 anonim válasza:
Ez a szüleidtől is függ és hogy milyen a kapcsolatod velük (és egyéb dolgoktól...). Én biztos egyszerűen megmondanám nekik, hogy tudják-e, hogy ma van a szülinapom.
6/7 mindentudó99 válasza:
Kérdezd meg tőlük isznak e veled vagy ünnepelj egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!