Rendszeresen hívogatnak teleshopos számokról, hogyan lehet letiltani?
Voltam olyan hülye hogy vásároltam a topshopból és azóta szinte hetente hívogatnak minden hülyeséggel ilyen olyan akciók stb munka helyen, alvás közben, szórakozás közben mintha 0-24 ben csak zaklatni akarnák az embert.
már egy ideje nem veszem fel le is van tiltva 7 db telefonszám de egyszerűen nem akarnak elfogyni pofátlanul tolják az arcomba az ajánlataikat és ez már túlzás
Szerintem legegyszerűbb ha felveszed és az első "jónapotkívánokteleshoptólvagyok" után leteszed majd letiltod a számát. Ők fognak elöször kifogyni telefonszámokból, nem te.
Másik lehetőség hogy megfenyegeted őket, hogy feljelentést teszel.
A harmadik lehetőség, hogy beállítod a telefonod (ha lehet), hogy minden olyan számot automatikusan utasítson el ami nincs elmentve a telefonodba. Nyilván ha a munkád vagy valami miatt sokan keresnek új számról akkor ez nem járható, de én pl magánemberként így használom a telefonom. Akit nem ismerek azzal valószínűleg beszélni sem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!