Mit tegyek ha egy ismerősöm kinyomozza a kérdéseimet az oldalon?
Figyelt kérdés
XD...vicces2010. jún. 25. 21:51
3/15 anonim válasza:
nemis tudom... talán, beszéld meg vele, aki kinyomozza, és ezért meg is kellene dicsérned, amiért ilyen ügyes volt, hogy sikerült kinyomoznia XD haladás...
4/15 A kérdező kommentje:
te köcsög! ő az alany! uccsóóóXDDD
2010. jún. 25. 22:06
5/15 anonim válasza:
mostmivaaan? örülj, hogy ezért a kérdésért regeltem, vagyis miattad XDD jameg, h túúl jól ismerlek...
6/15 anonim válasza:
nahjó..xD én ezt most nem értem xD
valaki magyarázza el légyszii *_____* xD
7/15 A kérdező kommentje:
aki irogat, ő nyomozza ki.XD
2010. jún. 25. 22:11
9/15 Funktasztikus válasza:
Cannabis te ilyenkor mit kapsz?:D Romon vagy:D
10/15 anonim válasza:
iistenem XD ti is szivtatok? XD annyi az egész h mindig küldök neki egy linket a gyk-ról (kérdést) és általában azokat pont ő írja, énmeg megkérdeztem párnál. éshát beletrafáltam. ennyi ésmost segitséget kér, mikor csak véletlen fedezem fel a kérdéseit, meg túl jól ismerem az írásstílusát, ennyi XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!