Turbadonál lesz black fridaykor kedvezmény? (2018)
Lesz valamikor kedvezmény mostanában a Turbadonál? Ha igen, mettől meddig? Mert nem találtam sehol sem infót az akciókról.
Illetve mennyire megbízható? Garanciáztatás problémamentes vagy milyen?
Borzalmasak, remélem nem rendeltél tőlük semmit. Én már megszivtam, más ne járjon így.
Rendeltem egy telefont, a rendelés után azonnal jött egy automatikus visszaigazoló e-mail. A rendelésem egy hétfői nap adtam le, igy 3 nappal kesobbi csütörtöki napra mondták a szállítás dátumát. Türelmesen vártam eddig, de se egy e-mail a futártól, hogy hozza, se a cégtől, hogy átadták a telefont semmi....mély hallgatás.
Jó, mondom irok egy e-mailt nekik, hogy mi a helyzet a rendelésemmel. Érdeklődtem, amire az a válasz érkezett, hogy semmit nem tudnak kihozni a raktárból valamiféle rendszerhiba miatt..jaaaaaaaa oké.. erről persze lapítottak, mint sz*r a fűben. Közölték, hogy következő hétre csuszik a szallitas.
Nagy várakozásomban meggondoltam magam és módosítottam a rendelésemen egy másik telefonra még a várható szállítás előtt 3 nappal, bőven időben. Nem kaptam választ sokáig, hiába írtam 2 e-mailt es facebookon is. Nagy sokára jött a válasz, hogy oké módosították a másikra, az első rendelést pedig törölték. Nem sokkal később jött egy hívás tőlük, hogy mégsincs náluk az a telefon, max más színben. Mondtam, hogy köszönöm nem kérem és a korábbi rendelésem is lemondom. Mondta a nőcike, hogy oké akkor törölte. Gondoltam ennyivel ennyi, el van felejtve ez az eset, rendeltem másik oldalról aznap. Mit ad Isten, az azt követő nap jön az sms a futártól, hogy hozza a csomagot 12-15óra között.. mondom mi van???? Lemondtam e-mailben ketszer, facebookon egyszer, es telefonon is egyszer. És hát szerencsetlen futar hozta is, persze nem vettem át a telefont. Volt pofájuk ezután kiküldeni, mikor NÉGYSZER!! lemondtam..teljesen hülyének néztek, borzasztó cég, se készlet, se normális ügyintéző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!