Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megyek partizni, de nem tudok...

Megyek partizni, de nem tudok táncolni, mit tegyek? Nagggyon gáz.

Figyelt kérdés

Barátnőm el akar vinni egy ilyen menő partyba, mert megsértődne, ha nem mennék el, szóval muszáj. Én viszont nem szoktam partizni és táncolni sem, én nem tudok!! Ráadásul tök gáz, mert lány vagyok. Ki fognak nézni. Aj szerintetek mondjam le? Ez nem is csak ilyen "rötyögés" lesz, hanem ide ilyen nagymenők járnak. Őszintén szólva lenne kedvem, de én nem tudok táncolni. Mit csináljak?

17/l

2010. jún. 25. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A nagy ,,partyfacek" úgy se azt fogják nézni, hogy hogyan táncolsz. Már ha érted mire gondolok...
2010. jún. 25. 21:27
 2/6 Zzita ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki nem tud táncolni. Max. egyesek jobban, mások meg kevésbé.

Egyébként szeretsz táncolni? Mert én nem tudok olyan húú de jól, de attól függetlenül szeretek és mindig jól érzem magam, mert az a fontos, hogy a barátaidat úgysem érdekli..de ha ez nem nyugtat meg, akkor pedig gyakorolni is lehet ;) Kapcsolj be valami zenét és próbálkozz tükör előtt. Előbb-utóbb ráérzel majd :) Másik tipp : nézz ki fantasztikusan, akkor majd senki sem azt nézi,hogy táncolsz :D Remélem elmész, és bulizol egy nagyon-nagyon jót :D:D

2010. jún. 25. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=jP5gg2xh_ts&translated=1

http://www.youtube.com/watch?v=YJ1AKGVKxXQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=amqPJcM-Ago&feature=related

Tessék! Évek óta szenvedtem avval, hogy mindig partykba járok, de én sose táncolok.. Nos ezt megelégeltem egy hétvégén. Vettem egy üveg pezsgőt azt elkezdtem iszogatni, kerestem pár videót, közbe raktam be zenét bemelegítettem és mikor már minden porcikámat átjárta az energia neki álltam megtanulni ezeket!

2 nap alatt fúú szörnyen jól megtanultam rázni! Hogy szinten tartsam 2 naponta rakok be valami jó kis zenét és tükör előtt elkezdek táncolni. Most már semmi bajom nincs avval, ha egy buliba felpezsdül a táncparkett! :)

2010. jún. 25. 23:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Hú, köszi. És milyenek a visszajelzések?:)
2010. jún. 26. 00:10
 5/6 anonim ***** válasza:
nézd h csinálja a többi és utánozd :) ez beválik 100%
2010. jún. 26. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen nagyon jók! :)

Eddig egyik táncpartnerem sem panaszkodott a jó csípő és popsi munkára. :)

2010. jún. 26. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!