Mi a vélemélyetek a budapesti Szinyei Merse Pál gimnáziumról?
Nagyon szerettem.
2011-ben érettségiztem. Arról az időről tudok írni.
Nagyon jó iskola, színvonalas az oktatás, évente rendeznek versenyeket és a nyerteseit tanulmányi kirándulásra viszik, indítanak szakköröket, amik különböző versenyeken vesznek részt, a fakultációk tényleg segítenek abba, hogy megcsináld az emeltszintű érettségit. Mindenféle túra, kirándulás, tábor van szervezve.
A tanárok kedvesek, aranyosak. Vannak mindenféle programok iskolán belül is (rendezvények, bulik, stb). Ott vannak a Szinyeis diáknapok
stb stb
Lányom most ott végzős.
Saját tapasztalatunk alapján, ha normális iskolába szeretnél járni, SEMMIKÉPPEN ne menj a Színyeibe.
2017-ben végeztem a Szinyeiben és én is csak az első válaszoló szavaival tudok egyetérteni.
Viszont a második válaszoló indoklását én is szívesen elolvasnám :)
Oda jártam és tavaly végeztem. Az oktatás nem színvonalasabb mint máshol. Ugyanúgy attól függ a bizonyítvány és a segítség hogy tanár kedvence vagy e. A közösségről csak annyit és kiemelem hogy tisztelet a kivételnek, de műkörmös proletár póthajas társaság. A lányok r.ibancok és úgy is viselkednek. Ha nem olvadsz be szinte teljesen akkor kicsinálnak. A fiúk cigiznek drogoztak de ez biztos a többi suliban is így van.
Mivel belvárosi gimiről van szó ezért elsősorban az olyan népek jelentkeznek oda. Ízelítő a nevekből. Ráchel, lúcia, milla, renató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!