Mit adjak neki szülinapjára? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,1 éve ismerem,de csak MSN-es :D mondta,hogy ő is küld postán szülinapomra ajándékot,és én is szeretnék majd csinálni vmit :]nagyon szereti a Narnia Krónikáit,úgyhogy vmi rajzra gondoltam azzal kapcsolatban.Megteszi az,vagy inkább mást?És ha az jó,mellé még írjak valamit?
ja am én leszek 12 ő meg 15 :]
2010. jún. 25. 17:52
1/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo ötlet,hogy rajzolsz neki,biztos örülni fog neki.Sokkal jobb saját készítésü ajándékot adni,mint vásároltat,főleg ha jol rajzolsz :) Mellé vehetsz még neki szerintem egy üdvözlő kártyát,valami ilyesmire gondolok:
csak Boldog Születésnapot felirattal :)
Nem tudom igaz-e,de én ugy vettem ki a szövegböl,hogy neked is szülinapod lesz,ha igaz akkor Boldog szülinapot előre is!
2/2 A kérdező kommentje:
Igen jól vetted ki és köszönöm a választ és a köszöntést is :]
2010. jún. 25. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!