Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most már nem tudom barátkozzam...

Most már nem tudom barátkozzam e újra vele?

Figyelt kérdés
Volt egy "barátnőm" akit már csomószor rajtakaptam hogy hazudott./pl.azt mondja egy 21 éves sráccal jár(ő 12 éves),XY-nak akkor bocsát meg ha ő bocsánatot kér aztán hallottam XY-tól hogy ő könyörgött neki hogy bocsásson meg./ mikor még a régebbi kocsink volt és mondtam hogy azzal megyünk nyaralni akkor "letragacsozta" mikor nekik még kocsijuk sem volt,aztán mikor vettünk egy új kocsit őkis vettek (b-s rendszámút) és én nem szoltam le.nemrég voltunk kiránulni ott "elcsalta" az egyik barinőmet és beszólogatott nekem meg bemutatott.a buszon leültem egy helyre ahova ő akart volna ülni pedig nem mondta és elkezdi a havejának:"odatolta a nagy p..áját.meg utána most bocsánatot kért de nem tudom hogy ennyi sértés után még barátkozzam e vele.
2010. jún. 25. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hmm 12 éves és mekkora sz.ar keverő,már el is felejtettem,hogy a gyerekek milyen gonoszak tudnak lenni... ne barátkozz vele!!! és ha vagy 10-szer is kér elnézést akkor se!! kapjon már észhez...
2010. jún. 25. 15:34
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :-)
2010. jún. 25. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha van más barátod akor hagyd a csudába ezt a lányt,meg egyébként is hagyd,nincs szükséged szerintem ilyen keverőgépre,mert csak bajba fog később téged sorolni meg ebből a lányból semmi jó nem lesz ha így halad az életben és a végén még téged is lehúzz.Barátkozz másokkkal,neki meg szépen mond meg az őszintént,hogy most mit vár tőled?

És idézd fel ezeket amiket itt leírtál vagy mutasd majd emg neki ezt a kérdést nyugodtan. :)

2010. jún. 25. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
pontosan a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni,hagy el a csudába
2010. jún. 25. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszotokat! :)

Igen,vannak más barátaim is.

Azt hiszem igazatok van,igy fogok csinálni ahogy mondjátok. :)

2010. jún. 26. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!