Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bélelt velúrcipőm beázott és...

Bélelt velúrcipőm beázott és nem száradt ki rendesen (feltehetőleg). Használat után nagyon vad szag jön belőle. Mit tegyek az elmulasztásáért?

Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szórj bele szódabikarbónát, az szárítja és szagtalanítja is. Zöld-boltban, piacokon, 1 Ft-os boltban lehet kapni 2 kilós kiszerelésben 7-800 Ft-ért (háztartási minőség).
2018. nov. 7. 14:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi!! - ha kistasakos van, abból mennyi kell 1-1 cipőbe?
2018. nov. 7. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
A kistasakosból legalább 2-3 darab egy félpárba, így páronként 4-6 csomag.
2018. nov. 7. 19:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi - mafla voltam, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyi ideig kell, hogy benne legyen (az eredményes kezeléshez)?
2018. nov. 7. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha tudod nélkülözni a cipődet, akár napokig benne lehet. Ha mindig használod, akkor éjszakára tedd be a friss szódabikarbónát, legalább egy hétig (ezért írtam a nagybani kiszerelést).

Lehet kapni cipőboltban, DM-ben cipőszagtalanító sprayt, vagy kellemes illatú hintőport, de ezeket CSAK száraz cipőkön alkalmazd!

2018. nov. 8. 09:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!! Öntsem bele a cipőbe a szbcb-t, vagy csak valamilyen nyitott edényben tegyem bele?
2018. nov. 8. 10:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Szórd bele és rázogasd a cipőt, hogy mindenhová jusson a porból.
2018. nov. 8. 10:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi!!! - Sikerült vennem eurósban fél kilóst 300 - ért - nem tudom, ez is lehet olyan minőségű, mint a kis kiszerelésű?
2018. nov. 8. 13:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Az van rajta, hogy 100 százalék nátrium-hidrogénkarbonát (akkor valszeg igen) - és, hogy étkezési célra nem alkalmas.
2018. nov. 8. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Cipőhöz nagyon jó a háztartási (ezt írtam is), valamint hajzsírosságra, folt-eltávolításra, lefolyó tisztítására, megvastagodott sarok/talpbőr eltávolítására stb.

Gyógyászati célra a kistasakos patika-tisztaságú kell pl.fogfehérítésre, reflux ellen stb.

2018. nov. 8. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!