Szuletésnapra valamilyen szép rajz?
Figyelt kérdés
Az egyik csoporttársamnak(22 L), akivel jóban vagyok, a szulinapjára osszeállítottam egy kis csomagot, van benne egy kisfuzet méretu fuzet, vonalatlan lapokkal, már írtam bele egy kis koszontot, és szeretnék még melléje valamit rajzolni, csak hát magamtól nem nagyon tudok. Tudna valaki kuldeni olyan képet, amin valami egyszeru de szép dolog van, amit lerajzolhatnék?
21 F
2010. jún. 25. 13:15
1/2 anonim válasza:
Cicát, tündért, virágot...
Hát nem is tudom, én mondjuk mindenféle szépnek örülnék.
Ha megvan az ötlet akkor írd be a gugli képekeresőbe és baloldalt válasz a lineart vagy vonalrajz típust. Na azokat nem lesz olyan nagyon nehéz lerajzolni.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a tippet, korulnézek :)
2010. jún. 27. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!