Mrsbara kérdése:
EFEB Virágkötő és virágkereskedő tanfolyamról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
sziasztok! Az EFEB-ről mint képzőintézményről, illetve konkrétabban a Virágkötő és virágkereskedő tanfolyamukról szeretnék véleményeket olvasni. Sok negatívumot olvastam már, de a tervezett időbeosztás itt lenne a legkedvezőbb.
Kiemelten kíváncsi vagyok arra, hogy jók-e a tanárok szakmailag, használható tudást adnak-e, és mennyire tartják a honlapon leírtakat. Előre is köszönöm mindenkinek, aki segít majd dönteni :)
2018. nov. 2. 01:01
1/2 anonim válasza:
Ez engem is erdekelne.En sajnos nem talaltam roluk sehol sem velemenyt,infot.Megkerdezhetem Te hol olvastal?
2/2 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem az Édesanyám járt az EFEB virágkötő tanfolyamra és nagyon elégedett volt. Ott főként a gyakorlatra mentek rá, egy alkalommal én mentem érte és mivel korábban odaértem, bementem megnézni az elkészült csokrokat és a szemem szám elállt. Minden alkalom után elhozhatták a kész csokrokat. Nekik nagy jó tanáruk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!