B kategóriás kresz kerdések a vizsgán? Mennyi a max hibapont? Van olyan oldal ahol feltudok készülni a vizsgára?
ma 09:22
E-titán segítségével csak neten tanultam a kreszt. Csak a kresz vizsgára mentem. 1 hibaponttal elsőre sikerült. Szóval jól fellehet készülni neten is.
Ha jól tudom, max 10 pontot hibázhatsz a 75 pontból... Csak hát figyelni kell, mert vannak olyan kérdések, amik három pontot érnek...
És igen, e-titánnal fellehet készülni... :) Az oldal fizetős, 3500 ft/12 órára
A 2. válaszban téves a vizsgakövetelmény. [2018-10-31 09:22]
85% furcsa lenne, hiszen 75-nek a 85%-a 63,75.
Ténylegesen:
„A vizsga teljesítéséhez egy 55 kérdésből álló számítógépes, feleletválasztós tesztet kell sikeresen megoldani. A vizsga időtartama 55 perc, kérdésenként 1 perc a rendelkezésre álló idő. Az elérhető maximális pontszám 75 pont, melyből a sikeres vizsgához legalább 65 pontot kell elérni.” *¹
*¹ Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Közlekedési Hatóság »
TANTERVI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEK - „B” KATEGÓRIÁS JÁRMŰVEZETŐ-KÉPZŐ TANFOLYAMOK SZÁMÁRA_2017.01.01-TŐL » Vizsgatárgyak vizsgakövetelményei » 1.) Közlekedési alapismeretek – B-VKö » A vizsga követelményei
A link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!