Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha ráírok egy hírességre...

Ha ráírok egy hírességre mennyi az esélye hogy válaszol?

Figyelt kérdés
Nem vagyok megszállott sem zaklató.😇 A barátomnak szeretnék egy dedikált szülinapi ajándékot a kedvenc jazz zenészétől. A művész elég közvetlen angol srác ezért gondolkoztam el ezen hogy talán vevő is lenne erre a dologa. Szerintetek? Kivitelezhető az hogy küldök neki valamit amit aláír? Szerintetek van erre esély hogy bele megy?

2018. okt. 30. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
2018. okt. 30. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire van elszállva magától, vagy mennyire ember központú.

Én azokra a hírességekre nézek föl, akik a hétköznapi életben is "jó fejek", nem csak a tv-ben.

2018. okt. 30. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok. És ha akkor híresség, akkor nem is fog tudni róla.

A szokásos eljárás:

Írsz neki a saját nyelvén vagy angolul (jelen esetben a kettő ugyanaz) egy rövid (!) lényegre törő levelet. Nem kell semmi nyalás, magyarázat, hogy kinek, mit miért!

Kb. ennyi: Üdv, nagy kedvelőd vagyok, s szeretnék tőled autó grammot/autógrammos képet kérni.

Nem több! Tedd bele egy borítékba, Címezz meg magadnak is egy borítékot (magyarul!). Ezt is tedd bele a levél mellé úgy, hogy a hajtás alul legyen (ha késsel nyitják a kopertát, másképpen kettévágnák).

Add postára. A címzés a hivatalos levelezési címe legyen (rendszerint ügynökség).

Ami történni fog (ha nem kerül eleve a szemétbe): egy embere a csapatból, akinek a kapcsolattartás a dolga, borítékot bont, olvas, előre gyártott fotót beledug a válaszborítékba, s megy a postazsákba.

Online hiába kérsz bármit is.

2018. okt. 30. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én már küldtem levelet hírességnek (Terence Hill), hogy aláírást kérjek az egyik képére. Ugyan kellett hozzá pár hónap, de megkaptam az aláírást és egy köszönő levelet is mellé. A harmadik válaszoló jól leírta a levél küldésének folyamatát, az én esetemben annyi volt a különbség, hogy a kép és levél mellé a feladáshoz pénzt is küldtem.

Mondjuk még mindig van esély az ilyeneknél, hogy nem maga a híresség írja alá a felkínált tárgyat, hanem egy beosztottja.

2018. okt. 30. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A #3-as jól összefoglalta: ha érkezik is válasz, az nem tőle, hanem a külön erre a célra "tartott" emberétől fog jönni. Ha van rá mód, koncert előtt, vagy után a közelébe férkőzni és dedikáltatni vele egy fotót, vagy lemezt.
2018. okt. 30. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!