Ha ráírok egy hírességre mennyi az esélye hogy válaszol?
Attól függ, hogy mennyire van elszállva magától, vagy mennyire ember központú.
Én azokra a hírességekre nézek föl, akik a hétköznapi életben is "jó fejek", nem csak a tv-ben.
Nem sok. És ha akkor híresség, akkor nem is fog tudni róla.
A szokásos eljárás:
Írsz neki a saját nyelvén vagy angolul (jelen esetben a kettő ugyanaz) egy rövid (!) lényegre törő levelet. Nem kell semmi nyalás, magyarázat, hogy kinek, mit miért!
Kb. ennyi: Üdv, nagy kedvelőd vagyok, s szeretnék tőled autó grammot/autógrammos képet kérni.
Nem több! Tedd bele egy borítékba, Címezz meg magadnak is egy borítékot (magyarul!). Ezt is tedd bele a levél mellé úgy, hogy a hajtás alul legyen (ha késsel nyitják a kopertát, másképpen kettévágnák).
Add postára. A címzés a hivatalos levelezési címe legyen (rendszerint ügynökség).
Ami történni fog (ha nem kerül eleve a szemétbe): egy embere a csapatból, akinek a kapcsolattartás a dolga, borítékot bont, olvas, előre gyártott fotót beledug a válaszborítékba, s megy a postazsákba.
Online hiába kérsz bármit is.
Én már küldtem levelet hírességnek (Terence Hill), hogy aláírást kérjek az egyik képére. Ugyan kellett hozzá pár hónap, de megkaptam az aláírást és egy köszönő levelet is mellé. A harmadik válaszoló jól leírta a levél küldésének folyamatát, az én esetemben annyi volt a különbség, hogy a kép és levél mellé a feladáshoz pénzt is küldtem.
Mondjuk még mindig van esély az ilyeneknél, hogy nem maga a híresség írja alá a felkínált tárgyat, hanem egy beosztottja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!